КМДА Київська міська державна адміністрація


16 червня 2021

Привітання колективу Київського фахового коледжу прикладних наук з Днем працівників текстильної і легкої промисловості

Це галузеве свято є дуже важливим для колективу Коледжу, адже висококваліфіковані кадри – це найбільша цінність і гордість закладу освіти, а збереження й розвиток кадрового потенціалу є одним із пріоритетних завдань.

Традиційно в цей святковий день у Коледжі проходять різноманітні заходи і урочистості, а працівників галузі щиро вітають зі святом.

За дорученням голови Печерської РДА Наталії Кондрашової директорка Коледжу Ганна Щуцька привітала співробітників з професійним святом.

Вітальні слова звучали на адресу всього колективу, але особливо відзначили фахівців, які опікуються практичною підготовкою студентства, тобто безпосередньо готують кадри для галузі легкої промисловості, а саме: майстрів виробничого навчання, механіків і керівницю відділу дуальної освіти та кар'єрного зростання. За сумлінну й віддану роботу ці спеціалісти були нагороджені подяками. 

З нагоди свята в Коледжі відбувся відкритий звітний показ дизайнерських колекцій. Студенти-дизайнери ІІ, ІІІ та ІV курсів, незважаючи на нелегкі умови змішаного навчання, змогли втілити свої творчі задуми й до 30-річного ювілею легкої промисловості України презентували 40 творчих колекцій. Святковий показ став справжнім вибухом креативності та стилю, продемонстрував високий професіоналізм і наполегливу роботу як студентів, так і їхніх наставників. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.