КМДА Київська міська державна адміністрація


15 червня 2021

Анатолій Корж провів робочу нараду з питань благоустрою по вулиці Великій Васильківській

У продовження програми з упорядкування центральної частини міста за дорученням мера столиці Віталія Кличка проводяться комплексні роботи з наведення ладу від станції метро «Олімпійська» до вулиці Федорова.

Так, сьогодні під головуванням першого заступника Печерської райдержадміністрації Анатолія Коржа відбулась робоча нарада з питань належного санітарно-технічного стану та проведення благоустрою вздовж вулиці Великої Васильківської.

Нарада відбулася за участі керівників відділу благоустрою Печерської РДА, КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва», працівники КП ШЕУ Печерського району та представників бізнес споруд.

Відповідно до правил благоустрою приватні організації мають утримувати прилеглу територію. Очевидно, що тільки конструктивна співпраця органу влади з бізнесовими структурами може призвести до оптимальних рішень для покращення рівня благоустрою району.

Під час наради присутніми було розглянуто ряд актуальних питань, зокрема:

- робота комунальних служб з проведення комплексу робіт із благоустрою територій району;

- утримання на належному рівні прилеглих до бізнес-споруд територій;

- організація вивільнення тротуарів від запаркованих у невстановлених місцях автомобілів;

- питання своєчасного вивезення сміття, враховуючи особливості сфери обслуговування й розташування контейнерів для сміття у теплу пору року, тощо.

На завершення наради райдержадміністрації відповідальним особам був наданий ряд доручень щодо контролю за порушеними питаннями.

Робимо Київ комфортнішим!

#Kyiv # KyivComfortableCity #VelykaVasylkivskaStreet



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.