Головна  →  Громадська рада  →  9 вересня 2013

Робоча нарада за участю голови КМДА Попова О.П.

06 березня в приміщенні Печерської РДА відбулась робоча нарада за участю голови Київської міської державної адміністрації Олександра Павловича Попова.

У нараді взяли участь керівництво райдержадміністрації, працівники району, члени Громадської ради, голови ОСН, підприємці, ветерани, представники будівельних та промислових підприємств, мешканці району.
 
Голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сущенко С.М. прозвітував перед присутніми щодо соціально-економічного стану району, висвітлив основні показники та здобутки Печерська за 2012 рік та перспективи 2013 року.

Голова КМДА О.Попов у своєму зверненні здебільшого акцентував увагу на важливості ініціатив з боку району, та поділився планами щодо соціально-економічних змін у 2013 році.
 
Нарада виявилася досить продуктивною. Охочих задати свої питання до керівника міста було чимало. Олександр Павлович вислухав всіх бажаючих, та  надав вичерпні відповіді на питання, що стосувалися тих чи інших сфер діяльності району та міста.

Наприкінці наради О.Попов нагородив Пам’ятними медалями «На честь 1530 річчя м. Києва» кращих працівників району, подякував всім присутнім  та поздоровив жінок із наступаючим 8 березня. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку