Головна  →  Громадська рада  →  28 травня 2021

02.06.2021 року у режимі zoom-відеоконференції відбудеться засідання Громадської ради при Печерській райдержадміністрації

02 червня 2021 року о 15:00в Актовій залі Печерської райдержадміністрації та одночасно в режимі zoom-відеоконференції за участі членів Громадської ради та відповідальних осіб Печерської райдержадміністрації відбудеться чергове засідання Громадської ради при Печерській районній в м. Києві державній адміністрації.

Засідання буде проведено з урахуванням вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 р. №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом».

Адреса: вул. М. Омеляновича-Павленка, 15

(велика актова зала, ІІ-ий поверх). 

В проєкт Порядку денного включені наступні питання: 

1. Про розгляд антикорупційної експертизи проекту розпорядження Печерської районної в м. Києві державної адміністрації «Про затвердження Положення про комісію з питань захисту прав дитини при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації».

(доп. Тройчук Р.Д.) 

2. Про розгляд звернень мешканців на адресу Громадської ради щодо проблемних ситуацій, що виникли на території Печерського району.

  (доп. члени Громадської ради)

3. Про звернення ОСББ «Будинок художників» на адресу Громадської ради при Печерській РДА щодо проблем будівництва на вул.Курганівська, 3/вул. Болсунівська, 8.

  (доп. Деймонт Є.В., Григор’єва О.П.)

4. Інформація щодо підсумків заходу Департаменту суспільних комунікацій КМДА «Алгоритм проведення громадської експертизи для громадських рад».

  (доп. Бричук К.Г., Лапшинов Р.В.)

5. Різне.

Перейти до спискуВерсiя для друку