КМДА Київська міська державна адміністрація


17 травня 2021

З нагоди відзначення Дня Європи підопічні Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району м. Києва відвідали виставку тюльпанів на Співочому полі

Робота над одинадцятою виставкою тюльпанів розпочалася ще восени. Тоді малювалися ескізи, підбиралися відповідні квіти за кольоровою гаммою, висотою та періодом цвітіння, щоб весною поєднати все в об`ємні абстрактні візерунки.

В цьому році було висаджено більше 700 тисяч квітів 30 різних сортів, також виставку прикрашають нарциси, гіацинти, крокуси та мускарі. Над створенням композицій виставки працювали 15 дизайнерів та 150 працівників управлінь зелених насаджень та парку «Співоче поле».  

Підопічні Територіального центру щорічно із задоволенням відвідують виставку тюльпанів. Адже милуватися красивими різнобарвними килимами можна кожної весни, і обов’язково знайдеш щось нове – новий сорт, небачені раніше види чи незвичайний колір. І звичайна прогулянка поруч з запашними тюльпанами – це заряд бадьорості та гарного настрою на цілий день.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.