КМДА Київська міська державна адміністрація


17 травня 2021

Капітальний ремонт панелей перекриття та покрівлі житлового будинку за адресою: вул. Велика Васильківська, 81

Розпочаті роботи по ремонту панелей перекриття та покрівлі житлового будинку № 81 по вул. Велика Васильківська, якими передбачено:

демонтажні роботи;

улаштування монолітного поясу, балок перекриття;

утеплення перекриття;

відновлення вентиляційних каналів;

улаштування крокв та мауерлат, гідробар’єру;

монтаж покрівлі, тощо.

На сьогодні проводиться монтаж металевих конструкцій для встановлення уловлюючої сітки та настилу з дошок.

Виконання робіт знаходиться під постійним контролем керівництва  Печерської райдержадміністрації, Управління житлово-комунального господарства та будівництва Печерської РДА, КП «Керуюча компанія»,  працівників технічного нагляду та співвласниками будинку.

Просимо мешканців з порозумінням поставитися до незручностей, які виникають під час проведення ремонтних робіт, не паркувати свої та гостьові автомобілі задля безперешкодного доступу будівельної техніки.

Нагадаємо, 19 серпня 2020 у цьому  будинку, що збудований до 1917  року,  сталася пожежа через порушення  вимог пожежної безпеки власниками однієї із квартири останнього поверху будинку. Внаслідок пожежі згоріло  85  % покрівлі, постраждали дерев’яні конструкції на даху будинку та майно співвласників будинку.

Одним із першочергових завдань восени постала необхідність встановлення тимчасового накриття для запобігання подальшого руйнування будинку внаслідок атмосферних опадів. Покрівельники працювали щодня, незважаючи на дощі та загрозу обвалу дерев’яних і цегляних конструкцій. Депутати Київради, соціально відповідальний бізнес району надавали допомогу у придбанні будівельних матеріалів на тимчасове накриття. За кошти з резервного фонду бюджету міста Києва були проведені аварійно-відновлювальні роботи та встановлено тимчасовий дах.

Наразі роботи з капітального ремонту житлового будинку № 81 по вулиці Велика Васильківська виконуються відповідно до розпорядження Печерської районної в місті Києві державної адміністрації № 84 від 08.02.2021 «Про капітальний ремонт об’єктів, що фінансуються в 2021 році за рахунок бюджетних коштів по Печерській районній в місті Києві державній адміністрації», замовником яких визначено Управління житлово-комунального господарства та будівництва Печерської РДА. На ці роботи передбачено понад 6,5 млн грн.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.