КМДА Київська міська державна адміністрація


30 квітня 2021

Інспектування розміщення об’єктів пересувної торгівлі у парках Печерська


Сьогодні, 30 квітня голова Печерської райдержадміністрації Наталія Кондрашова  спільно керівником  КП «Міський Магазин» Аманом Моламовим та  начальником відділу контролю за благоустроєм Печерської РДА Вадимом Султановим провели  інспектування розміщення об’єктів пересувної торгівлі у центральних парках Печерська: «Хрещатий», «Мiський сад» та «Марiїнський».

Розміщення пересувної торгівлі є досить поширеним видом підприємницької діяльності, що має здійснюватися у відведених для цього місцях за наявності у суб’єкта господарювання відповідного дозволу.

Присутні оглянули місця розташування об’єктів торгівлі на предмет комфортного їх розміщення для перехожих, обговорили питання облаштування та прибирання території навколо їх розміщення, дотримання санітарно-технічних норм, тощо.

«Центральні парки Печерського району  є популярними місцями відпочинку гостей та жителів столиці. Ми повинні прикладати всі зусилля аби територія зон відпочинку була  чистою та охайною, а відпочинок - комфортним», - наприкінці зустрічі зазначила Наталія Кондрашова.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.