КМДА Київська міська державна адміністрація


7 квітня 2021

Капітальний ремонт приміщень дитячої музичної школи № 28

 

Сьогодні, 07 квітня, голова Печерської райдержадміністрації Наталія Кондрашова та її перший заступник Анатолій Корж проінспектували проведення капітального ремонту приміщень дитячої музичної школи № 28, що розташована за адресою: провулок Виноградний, 1/11 в Печерському районі столиці. 

У закладі вже розпочато ремонт підвісних стель та стін школи, зокрема відбивання штукатурки, улаштування обшивки стін та штукатурення. Також заплановані роботи з улаштування підлоги, освітлення, проведення сантехнічних робіт з оновлення каналізації, а також улаштування систем водопостачання та опалення у приміщенні.

Виконання робіт знаходиться під постійним контролем керівництва Печерської РДА, відповідальних працівників технічного нагляду та балансоутримувача об’єкта.

Довідково:

Виконання капітального ремонту передбачено розпорядженням Печерської районної в місті Києві державної адміністрації № 84 від 08.02.2021 «Про капітальний ремонт об’єктів, що фінансуються в 2021 році за рахунок бюджетних коштів по Печерській районній в місті Києві державній адміністрації», замовником яких визначено Управління житлово-комунального господарства та будівництва Печерської райдержадміністрації.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.