КМДА Київська міська державна адміністрація


19 лютого 2021

Проєкт «Київська Академія жіночого лідерства»

«Відділ управління персоналом запрошує долучитися до проєкту «Київська Академія жіночого лідерства», який реалізується за підтримки уповноваженої з питань гендерної політики, громадських об’єднань та міжнародних організацій – Марини Хонди.

Мета проєкту ‒ мотивація жінок, які працюють у виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації), до кар’єрного зростання, розвитку лідерського потенціалу, комунікативних компетенцій, усунення бар’єрів для участі у прийнятті рішень.

Учасниці будуть відібрані шляхом онлайн співбесіди. Про результати відбору буде повідомлено на електронну пошту, зазначену в анкеті. Безоплатна навчальна програма передбачає 3 (три) навчальних модулі протягом трьох місяців (березень – травень) 2021 року, гостьові лекції, менторські зустрічі у офлайн та онлайн форматах.

Для участі у навчальній програмі заповніть, будь ласка, анкету за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1o0JOYOvld5PfobSp2-PBOZTyWqT4W0AR7KmRJ0G6CcI/viewform?edit_requested=true.

Останній термін подання анкети ‒ 28 лютого 2021 року».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.