КМДА Київська міська державна адміністрація


7 грудня 2020

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем місцевого самоврядування

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем місцевого самоврядування

Щорічно, 7 грудня, відзначається професійне свято людей, що дбають про розквіт рідної місцини та представляють інтереси громади на державному рівні – День місцевого самоврядування.

Саме через органи самоврядування кияни відстоюють інтереси своєї територіальної громади та реалізують своє право брати участь у вирішенні питань місцевого значення, реалізації ідей соціально-економічного й культурного розвитку.

Сьогодні самоврядування – це щодення праця кожного мешканця міста заради його розвитку і процвітання. Тому в цей день особливо хочу подякувати усім небайдужим печерянам за спільну працю, активну позицію та поради, які допомагають успішно розвиватися нашому рідному району!

З нагоди свята усім працівникам органів місцевого самоврядування зичу успішної реалізації розпочатих ініціатив, розважливих рішень, добра та достатку!

 

З повагою,

 

Голова Печерської районної

В місті Києві державної адміністрації                                   Наталія КОНДРАШОВА

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.