Головна  →  Громадська рада  →  20 листопада 2020

25.11.2020 року у режимі zoom-відеоконференції відбудеться засідання Громадської ради при Печерській райдержадміністрації

25 листопада 2020 року о 15:00 в режимі zoom-відеоконференції за участі членів Громадської ради та відповідальних осіб Печерської райдержадміністрації відбудеться чергове засідання Громадської ради при Печерській районній в м. Києві державній адміністрації.

Засідання буде проведено з урахуванням вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 р. №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-Cov-2».

Адреса: вул. М. Омеляновича-Павленка, 15

(велика актова зала, ІІ-ий поверх).

В проєкт Порядку денного включені наступні питання:

1. Про розгляд антикорупційної експертизи проекту розпорядження Печерської районної в м. Києві державної адміністрації щодо створення надзвичайної протиепідемічної комісії та затвердження відповідного положення.

(доп. Тройчук Р.Д.)

2. Про розгляд звернень мешканців на адресу Громадської ради щодо проблемних ситуацій, що виникають на території Печерського району.

 (доп. Бричук К.Г.)

3. Про розгляд відповідей Печерської районної в м. Києві державної адміністрації, надісланих на запити Громадської ради (в т.ч. щодо проблем забудови території колишнього заводу «Арсенал», щодо вирішення проблем мешканців Печерського району, зафіксованих в протоколі засідання Громадської ради від 30.09.2020 р.).

(доп. Бричук К.Г., Петренко Ю.О.)

4. Різне.

Перейти до спискуВерсiя для друку