КМДА Київська міська державна адміністрація


20 листопада 2020

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня Гідності та Свободи

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня Гідності та Свободи

21 листопада – день, що беззаперечно став одним із ключових в історії сучасної України, початком свідомого об’єднання народу в єдиній та незалежній країні.

Відзначення Дня гідності та Свободи – це знак вшанування мужності і патріотизму учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, що встали на захист демократичного напряму розвитку нашого суспільства. Під час цих революцій люди боролися за духовні цінності – свободу, гідність, демократію.

В ті знаменні дні сотні сердець згоріли за перемогу, але змогли запалити вогонь та надію у серцях мільйонів українців.

Щорічно в цей день вся Україна схиляє голови та вшановує світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні, що віддали свої життя за справедливість та бажання жити у європейській країні.

Низький уклін бійцям, які захищали та нині захищають наші кордони.

Від щирого серця бажаю добра, добробуту і злагоди в родинах, любові в серцях! Нехай любов до рідної землі та єднання заради утвердження демократичних цінностей стане запорукою миру, спокою і щасливого майбуття.

 

 

З повагою,

Голова Печерської районної в місті Києві

державної адміністрації                                                        Наталія КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.