Головна  →  Новини  →  19 жовтня 2020

Анатолій Корж провів нараду щодо початку опалювального сезону 2020/2021 років


Відповідно до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 15.10.2020 № 1632 «Про початок опалювального періоду 2020/2021 років у місті Києві» сьогодні відбулася робоча нарада з питання координації роботи служб району під час підключення житлового фонду та об’єктів соціальної сфери Печерського району до теплопостачання, яку очолив перший заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Корж.

Нараду проведено за участю начальника Управління житлово-комунального господарства та будівництва Олени Григор’євої, в.о. начальника КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» Ігоря Павлика, головного інженера РТМ «Печерськ» КП «Київтеплоенерго» Олександра Комахи, керівників та головних інженерів ЖЕД.

Під час наради було обговорено питання черговості підключення до теплопостачання житлового фонду та обʼєктів соціальної сфери  та координацію інформування КМДА про кількість підключених житлових будинків і обʼєктів.

Перейти до спискуВерсiя для друку