Головна  →  Новини  →  30 вересня 2020

КП «Керуюча компанія» продовжує роботи на вул. В. Васильківській, 81


Працівниками КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району» щоденно проводяться роботи з ліквідації наслідків пожежі, що сталася 19 серпня у будинку №81 на вул. В. Васильківській.

Відповідно до «Технічного висновку № 33», наданого дослідно-випробувальною лабораторією центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України у м. Києві, внаслідок загоряння у квартирі, пошкоджено близько 800,0 м2 покрівлі, що становить 85 % від її загальної площі (936,0 м2), а саме знищено кроквяну систему (крокви, стійки, підкоси, гребінь).

Незважаючи на те, що відповідно до вимог Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» будинок в цілому не є комунальною власністю, а є власністю співвласників багатоквартирного будинку, працівниками КП «Керуюча компанія» проведені роботи з очищення покрівлі від наслідків пожежі, демонтовано хиткі конструкції кроквяної системи, прибрано обвалені елементи і будівельне сміття, закуплено та завезено необхідні будівельні матеріали.

Наразі виконуються роботи по встановленню тимчасового накриття покрівлі та складається перелік необхідних матеріалів для відновлення системи централізованого опалення у будинку.

Враховуючи соціальну напругу та великий об’єм робіт, звертаємось до мешканців району з розумінням віднестись до складної ситуації, що виникла у будинку на вул. В. Васильківській, 81.

Перейти до спискуВерсiя для друку