КМДА Київська міська державна адміністрація


25 вересня 2020

Відбулося засідання місцевої комісії ТЕБ та НС на території спеціалізованої школи №47 ім. А.С. Макаренка

 

24 вересня, за участі першого заступника голови Печерської райдержадміністрації Анатолія Коржа та заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолія  Невмержицького відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у спеціалізованій школі № 47 ім. А.С. Макаренка з поглибленим вивченням іноземних мов.

 Також у засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів Печерської РДА, комунальних служб району та директор закладу освіти Світлана Нетецька.

 За інформацією дирекції закладу після реконструкції на будівлі школи на стінах з’являються волосяні тріщини, що можливо пов’язано з початком будівництва на вул. Іоанна Павла ІІ, 12.

 Присутніми здійснено огляд фасаду будівлі школи  та обговорено питання про вжиття можливих заходів з ліквідації вертикальних тріщин на будівлі закладу.

 Першочергово, Анатолій Корж наголосив, що забудовник повинен неухильно дотримуватися правил техніки безпеки на будівництві та виконувати заходи з охорони праці під час виконання будівельних робіт.

 За рішенням  місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій надано доручення та рекомендації  відповідним підрозділам району та забудовнику для вирішення питання ремонту фасаду будівлі спеціалізованої школи № 47 ім. А.С. Макаренка.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.