КМДА Київська міська державна адміністрація


20 серпня 2020

23, 24 серпня в Музеї історії України у Другій світовій війні проводитимуться екскурсії «Ровесники незалежності в боях за Україну»


До Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України, 23-24 серпня 2020 року, в Музеї історії України у Другій світовій війні відбудуться екскурсії «Ровесники незалежності в боях за Україну».

День, 23 серпня 1991 року став знаковим в історії України. Саме тоді, до будівлі Верховної Ради України, група народних депутатів внесла синьо-жовтий стяг, який відтоді є Державним Прапором України.

Цьогоріч, 24 серпня, минає 29 річниця, як народилася незалежна держава Україна, й того ж року з’явилося на світ 630 тис. маленьких українців. Народженим у мирній державі, більш ніж через два десятиліття довелося боронити суверенітет, територіальну цілісність Батьківщини та її символ.

І цими святковими днями, у просторі постійно діючої виставки «Український Схід» у Музеї історії України у Другій світовій війні, відвідувачі матимуть змогу почути важливу розповідь про воїнів – ровесників незалежності, які відзначилися в боях за Україну.

Час проведення екскурсій: о 12:00, 14:00 і 16:00.

Місце проведення:  м. Київ, вул. Лаврська, 27.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.