Головна  →  Громадська рада  →  14 серпня 2020

19.08.2020 відбудеться чергове засідання Громадської ради при Печерській райдержадміністрації

19 серпня 2020 року о 16:00 (початок реєстрації о 15:30) в приміщенні Печерської районної в місті Києві державної адміністрації відбудеться чергове засідання Громадської ради при Печерській РДА.

Засідання буде проведено з урахуванням вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 р. №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-Cov-2» та з дотриманням маскового режиму і фізичної дистанції між учасниками засідання (не менш 1,5 м. між учасниками та не більше однієї особи на 5 кв.м.).

Адреса: вул. М. Омеляновича-Павленка, 15

(велика актова зала, ІІ-ий поверх).

В проєкт Порядку денного включені наступні питання:

 1. Про розгляд заяви Гуріна М.В. про вихід у зв’язку із браком часу зі складу Громадської ради (процедурне).

(доп. Бричук К.Г.)

 2. Про розгляд антикорупційної експертизи проекту розпорядження Печерської районної в м. Києві державної адміністрації «Про погодження розміру щомісячної батьківської плати за навчання в дитячих музичних школах №4 ім. Д.Шостаковича, №9, №10, №27, №28 Печерського району м. Києва на 2020-2021 навчальний рік».

(доп. Тройчук Р.Д.)

 3. Про інформацію Робочої групи, створеної для розгляду конфліктної ситуації щодо знесення зелених насаджень на території Печерського району м. Києва.

(доп. Матвієнко О.А.)

 4. Про презентацію ініціативи щодо створення скверу вздовж пішохідної частини парної сторони бульвару Дружби народів в кварталі житлових будинків №10-14 та ЗОШ №80.

(доп. Деймонт Є.В.)

 5. Про участь інститутів громадянського суспільства Печерського району в реалізації міської програми «Бюджет участі» та підтримці проектів Громадського бюджету-2020, що стосуються території та закладів Печерського району м. Києва.

(доп. Бричук К.Г.)

 6. Про розгляд звернень мешканців щодо проблемних ситуацій, що виникають на території Печерського району.

 7. Різне.

Перейти до спискуВерсiя для друку