Головна  →  Новини  →  14 серпня 2020

Програма «Доступне житло» для усіх пільгових категорій жителів Печерського району

 

«Доступне житло» – програма Київської міської державної адміністрації, яка передбачає співфінансування від держави на придбання житла в Києві.

У столичному бюджеті передбачено 208,5 млн грн для реалізації програми «Доступне житло», якою, відтепер, можуть скористатись всі пільгові категорії населення. Ці кошти спрямовують на оплату частини вартості житла для громадян, які перебувають на квартирному обліку у столичних райдержадміністраціях.

Згідно з вимогами Порядку, для громадян, які мають статус осіб, котрі захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України (учасників АТО та членів їхніх сімей), гранична частина вартості становить 50% фактичної вартості квадратного метра житла, для інших пільгових категорій – 30%.

Щоб взяти участь у програмі, громадяни повинні звернутися з відповідною заявою до відділу обліку та розподілу житлової площі районної держадміністрації (за місцем перебування на квартирному обліку).

Так, для громадян Печерського району, які бажають взяти участь у програмі «Доступне житло» необхідно звернутись до Печерської райдержадміністрації та подати відповідну заяву про включення до списку бажаючих придбати житло на умовах співфінансування.

Для подання заяви при собі необхідно мати оригінал та копію паспорту, а також довідку з місця роботи.

За додатковою інформацією просимо звертатись до відділу обліку та розподілу житлової площі Печерської райдержадміністрації за телефоном: (044) 254-22-54.

Перейти до спискуВерсiя для друку