Головна  →  Новини  →  13 серпня 2020

Квіткова виставка «Мульт-ленд» на Співочому полі

14 серпня відкривається виставка квітів на Співочому полі «Мульт-ленд». На вас чекатимуть Angry Birds, Білосніжка та 7 гномів, Аладдін, Жасмін та Джин, Посіпаки, Міккі Маус, герої мультфільму «В пошуках Немо» та Книги «Джунглів», Шрек, чарівні феї та Рапунцель.

«Мульт-ленд» – це пригоди героїв улюблених мультфільмів у Києві. Для створення 10 історій «Муль-ленду» столичні підприємства по утриманню зелених насаджень висадять більше 300 тисяч квітів:  різні види бегонії, альтернатери, тагетису, колеусу, агератум, сеткреазія та інші. Щоб створити об’ємні 3D-фігури, використають металеві конструкції, дерево та виноградну лозу. Деякі скульптури сягатимуть більше 5 м у висоту», – розповідає в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

Крім того, компанія-оператор Співочого поля прикрасить центральну алею, що приведе до «Мульт-ленду», 50 тисячами сурфіній, петуній та каліброхоа.

«Співоче поле» – це вже бренд. Тож кожного разу потрібно додавати щось нове, цікавіше. На всій території виставки будуть різноманітні фотозони, ми оформимо локації для дітей, будуть активні розваги, майстер-класи, в тому числі, й присвячені Дню Незалежності», – розповідає Денис Погорєлко, керівник Grand Event, компанії-оператора Співочого поля.

Дата: 14 серпня – 13 вересня 2020 року.

Місце проведення: Співоче поле Печерського ландшафтного парку (вул. Лаврська, 33).

Вхід: дорослий квиток – 100 грн., дитячий – 25 грн. Для дітей до 7 років, пенсіонерів, учасників АТО, інвалідів 1 та 2 групи та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС вхід безкоштовний.

Джерело: КО Київзеленбуд

Перейти до спискуВерсiя для друку