КМДА Київська міська державна адміністрація


7 серпня 2020

Анатолій Корж провів нараду щодо підсумків весняного призову громадян Печерського району


07 серпня 2020 року перший заступник голови Печерської райдержадміністрації – голова призовної комісії Анатолій Корж провів нараду щодо підведення підсумків призову громадян Печерського району міста Києва на строкову службу навесні 2020 року.

Також у нараді взяли участь представники Печерського районного військового комісаріату, представники Печерського управління поліції ГУНП у м. Києві, структурних підрозділів Печерської райдержадміністрації та комунальних підприємств району.

Під час засідання присутні заслухали звіт т. в. о. військового комісара Печерського районного комісаріату Володимира Попко про виконання планового завдання весняного призову та обговорили взаємодію між райдержадміністрацією, Печерським управлінням поліції та районним військовим комісаріатом щодо питань розшуку призовників, які ухиляються від призову.

Крім того, Анатолій Корж нагородив Грамотами та Подяками голови Печерської райдержадміністрації представників районного військового комісаріату, КП «Керуюча компанія» та ЖЕД, а також представників центру первинної медико-санітарної допомоги району за особистий внесок та дієву допомогу у виконання планового завдання з весняного призову.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.