КМДА Київська міська державна адміністрація


5 серпня 2020

Наталія Кондрашова провела робочу зустріч з керівником ОСН «БК «Провулок Бастіонний, 7» Валентиною Дяченко


Сьогодні, 05 серпня, голова Печерської райдержадміністрації Наталія Кондрашова провела робочу зустріч з керівником ОСН «Будинковий комітет «Провулок Бастіонний, 7» Валентиною Дяченко щодо вирішення проблемних питань житлового будинку та пропозицій для покращення центрального району столиці.

Також на зустрічі були присутні представники управління житлово-комунального господарства та будівництва району, КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» та керівник ЖЕД «Печерськжитло».

Під час зустрічі обговорено проблемні питання житлово-комунального господарства, ліквідації стихійної торгівлі на території району, незаконного розташування МАФів тощо.

Окрім проблемних питань, на зустрічі акцентувалась увага на озелененні мікрорайону та були озвучені пропозиції щодо покращення благоустрою території й розвитку Печерського району в цілому.

На завершення зустрічі, Наталія Кондрашова дала доручення відповідним комунальним службам району опрацювати порушенні питання та вжити дієві заходи реагування.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.