КМДА Київська міська державна адміністрація


31 липня 2020

Очільниця району провела виїзну нараду щодо вдосконалення організації дорожнього руху на вул. Професора Підвисоцького, 4-а, 4-б


Сьогодні, 31 липня, голова Печерської райдержадміністрації Наталія Кондрашова провела виїзну нараду за участі директора Консультативно-діагностичного центру Людмили  Кравчук,  заступників  директора з технічних питань  Дитячої  клінічної лікарні № 7 Геннадія Каржина  та  Київської клінічної лікарні № 12  Євгенія Давидова й інженера лікарні Тамари  Пугач щодо вдосконалення  організації дорожнього руху до медичних закладів на вулиці Професора Підвисоцького  4-а, 4-б.

Також у нараді взяли участь в.о. начальника КП ШЕУ Печерського району м. Києва Степан  Глущенко,  начальник  відділу охорони здоров’я Ольга Гаркуша та інші.

Під час наради присутніми розглядалися питання  щодо належної організації дорожнього руху у зв’язку з великою кількістю автомобілів та їх паркуванням на проїзді до медичних закладів на вул. Професора Підвисоцького 4-а, 4-б.  Водночас, обговорено варіанти можливих дій для оптимізації руху задля проїзду  транспортних засобів та зручності  пішоходів.

Ця ділянка вулично-дорожньої мережі міста є динамічною системою взаємодії транспортних і пішохідних потоків, яка використовується як під’їзна дорога до  медичних закладів, так і до житлового комплексу.

Наприкінці наради  очільниця району  дала доручення відповідним підрозділам та комунальним підприємствам району відпрацювати проблемні питання щодо організації  дорожнього руху до медичних установ.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.