Головна  →  Новини  →  15 липня 2020

Видавництво «Охорона праці» провело онлайн-дискусію з питань охорони праці


15 липня 2020 року представники сектору з питань охорони праці взяли участь в онлайн-дискусії на тему: «Навчання з питань охорони праці. Про наболіле…», яка організована видавництвом «Охорона праці».

В умовах карантинних обмежень видавництво постійно організовує онлайн семінари та конференції з фахових питань.

Також участь взяли понад 90 осіб – галузеві фахівці та науковці, які є спікерами й учасниками дискусій, серед яких:

- Малихін Олег – завідувач наукового навчально-інформаційного сектору ДУ «Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці»;

- Віжул Наталія – начальник відділу з питань охорони праці Департаменту з питань праці Держпраці України;

- Діана Козакова – провідний інспектор з охорони праці Федерації профспілок України;

- Толмачев Віктор – директор ТОВ «Укртехексперт».

Дискусію відкрив Дмитро Матвійчук – головний редактор науково-виробничого видавництва «Охорона праці». Він загострив питання щодо доцільності змін в процесі навчання з питань охорони праці, які наразі пропонують в Держпраці, а саме онлайн-тестування при перевірці знань з питань охорони праці, їх технічне забезпечення по регіонам.

Також, обговорено питання: «Чи можливе дистанційне проведення перевірки знань працівників, які пройшли навчання в навчальних центрах, комісією Держпраці тих, хто проходить перевірку знань?» за умови забезпечення візуальної аутентифікації.

Під час онлайн дискусії всі охочі підіймали питання стосовно теми заходу та в результаті обговорення отримали вичерпні відповіді.

Перейти до спискуВерсiя для друку