Головна  →  Новини  →  15 липня 2020

Віталій Кличко відвідав міську лікарню № 3 та «Київський міський центр нефрології та діалізу», де лікують і хворих на коронавірус

Мер Києва Віталій Кличко відвідав міську клінічну лікарню № 3 та «Київський міський центр нефрології та діалізу», де лікують і хворих на коронавірус. Про це Віталій Кличко розповів під час онлайн прес-конференції. Мер також показав відео із медзакладу.

«Ми продовжуємо оновлювати відділення у столичних лікарнях та оснащувати їх сучасним обладнанням. Вчора я, наприклад, відвідав міську клінічну лікарню № 3. Там із 2018 року ми зробили капремонт будівлі головного корпусу, термосанацію приміщення, замінили вікна та покрівлю. Перевірив, як сьогодні ремонтують приймальне відділення та деякі інші. Я також відвідав «Київський центр нефрології та діалізу», що поруч із лікарнею. Там надають спеціалізовану медичну допомогу дорослим та дітям», – повідомив мер.

 Зокрема, у «Київському центрі нефрології та діалізу» проводять процедуру гемодіалізу для хворих, які цього потребують. Їх на обліку в центрі – більше пів тисячі осіб. У цьому закладі лікують і хворих з нирковою недостатністю, що інфіковані коронавірусом.

 «Від початку пандемії у закладі лікувалися 36 таких пацієнтів. Сьогодні в стаціонарі – двоє хворих на коронавірус. Я їх провідав. Також у центрі створили спеціальну бригаду лікарів, що виїжджає до хворих на коронавірус, які потребують діалізу, в інфекційні відділення лікарень першої хвилі», – сказав Віталій Кличко.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку