Головна  →  Новини  →  8 липня 2020

Олександр Авдєєнко провів засідання районного штабу з організації роботи господарства Печерського району в осінньо-зимовий період


Сьогодні, 08 липня 2020 року, заступник голови Печерської райдержадміністрації Олександр Авдєєнко провів засідання районного штабу з організації роботи господарства Печерського району в осінньо-зимовий період та координації діяльності служб району.

У засіданні взяли участь заступник голови Анатолій Невмержицький, старший державний інспектор Державної інспекції з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії у м. Києві Держенергонагляду у центральному регіоні Валерій Данильчук, начальник РТМ «Печерськ» КП «Київтеплоенерго» Олександр Охріменко, представники відповідних відділів адміністрації та служб району.

Під час засідання обговорили виконання заходів з підготовки господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 років та розглянули  проблемні питання пов’язані з їх реалізацією. Так, про роботи з  підготовки господарства прозвітували керівники управлінь райдержадміністрації, представники комунальних служб.

Зокрема, начальник управління освіти та інноваційного розвитку Тетяна Копил-Філатова поінформувала, що станом на сьогодні, готовність закладів освіти району до опалювального сезону складає 50 відсотків від загальної кількості. 

За даними комунального підприємства «Керуюча компанія», у результаті первинного огляду житлового фонду району отримано 290 актів на 537 будинків - це складає 79% від загальної кількості, що перебувають на обслуговуванні підприємства.

Також, заслухано інформацію начальника РТМ «Печерськ» КП «Київтеплоенерго» Олександра Охріменка про стан підготовки теплового господарства до роботи  в осінньо-зимовий період 2020/2021 років.

Наприкінці наради, Олександр Авдєєнко акцентував увагу присутніх на своєчасній і належній підготовці до осінньо-зимового періоду 2020/2021 років у Печерському  районі столиці.

Перейти до спискуВерсiя для друку