КМДА Київська міська державна адміністрація


3 липня 2020

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової до Дня Національної поліції України!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної  адміністрації Наталії Кондрашової до Дня Національної поліції України!

Шановні співробітники поліції України!

 

Щиросердно вітаю вас з професійним святом – Днем Національної поліції України!

У лавах Національної поліції України справжні патріоти, дисципліновані, принципові та чесні, які взяли на себе надзвичайно велику відповідальність – служити суспільству!

Саме на вас покладена важлива справа протидіяти злочинності та повсякчас забезпечувати охорону прав і свобод громадянина, дотримуючись Конституції України.

І кожного дня, ви, ризикуючи життям і здоров’ям, з честю виконуєте свій службовий обов’язок, стоячи на варті громадського порядку самовіддано захищаєте, підтримуєте і допомагаєте людям.

Приємно відзначати, що вже 5 років, українська поліція відповідально виконує поставлені завдання зі зміцнення законності та правопорядку й завдяки вмінню долати труднощі на шляху, стали взірцем проведення успішних демократичних реформ в країні.

Демонструючи працездатність та наполегливість ви отримали визнання, пошану та головну нагороду – високий рівень довіри українців.

І у цей святковий день висловлюю слова вдячності усім працівникам Національної поліції, за віддану службу українському суспільству та справі, високий професіоналізм, вірність Присязі та службовому обов’язку.

Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, злагоди, нових здобутків та вдалої служби. Нехай ваші професійні зусилля завжди будуть нагороджені повагою і довірою.

 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                                        Наталія КОНДРАШОВА

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.