КМДА Київська міська державна адміністрація


26 червня 2020

Віталій Кличко про можливість повернення до суворих обмежень: «Ми все ближче до такого рішення»

Міська влада розглядає питання можливого повернення до суворих обмежень. Про це Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Останнім часом епідеміологічна ситуація в столиці погіршилася. Ви самі бачите, скільки в нас нових випадків щодоби.  Обмеження були послаблені, оскільки ми розуміємо, що бізнес повинен працювати, що людям треба заробляти. Що потрібно піднімати економіку. Але, на жаль, багато мешканців столиці почали нехтувати елементарними правилами безпеки. Люди не вдягають маски у громадському транспорті та в публічних місцях, де найвищий ризик заразитися. Не дотримуються дистанції, збираються великими компаніями», – наголосив мер столиці.

Віталій Кличко підкреслив, що міська влада розглядає питання можливого повернення до суворих обмежень.

«Вірус не відступив. І якщо кількість хворих зростатиме, а кількість вільних ліжок в опорних лікарнях найближчими днями суттєво зменшиться, ми будемо вимушені повернутися до суворих обмежень. У тому числі, і в роботі громадського транспорту. І, підкреслю, ми все ближче до такого рішення», – зазначив Віталій Кличко.

Джерело: КМДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.