КМДА Київська міська державна адміністрація


29 травня 2020

«Пробіг під каштанами»: Наталія Кондрашова перевірила благоустрій місць проведення заходу

Сьогодні, 29 травня, голова Печерської райдержадміністрації Наталія Кондрашова провела виїзну робочу нараду щодо вирішення організаційних питань з проведення наймаштабнішого благодійного проєкту «Пробіг під каштанами», який пройде у форматі онлайн до дня Києва у 2020 році.

Також у нараді взяли участь: Директор Департаменту міського благоустрою Олексій Кулеба, заступник голови Анатолій Невмержицький, т.в.о. директора КП «Київблагоустрій» Микола Бойко, представники відділу контролю за благоустроєм райдержадміністрації та комунальні служби району.

Так, під час наради очільниця району надала доручення відділу контролю за благоустроєм привести місця проведення заходу до належного санітарно-технічного стану.

Крім того, Наталія Кондрашова наголосила комунальним службам району тримати на постійному контролі питання благоустрою центрального району столиці під час святкових заходів.

Довідково:

Цього року пробіг під каштанами буде проводитись у форматі онлайн, з метою об’єднання зусилля у боротьбі з COVID-19. Благодійні внески будуть спрямовані на допомогу українським лікарям та медичним закладам: Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України і закладам, про які інформує МОЗ.

Слідкувати за онлайн пробігом можна буде у прямому ефірі, на сайті: probig.kiev.ua та на сторінці у facebook, а також на ТРК «Київ».

Детальніше, за посиланням:  https://probeg.kiev.ua/



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.