Головна  →  Новини  →  28 травня 2020

Допомога поруч: завдяки роботі Єдиного координаційного центру КМДА Печеряни продовжуюють отримувати продуктові набори

За час роботи Єдиного координаційного центру для допомоги малозахищеним верствам населення при КМДА, у Печерському районі набори першої необхідності отримали 3720 Печерян.

Набори отримають кияни, які опинилися в складних життєвих обставинах. Першочергово, ними забезпечуються особи, які знаходяться в, так званій, «групі ризику»: літні люди, люди з інвалідністю.

До роботи Єдиного координаційного центру долучилися представники благодійних і громадських організацій та представники соціально-відповідального бізнесу: БФ «Майбутній Київ», БФ «Життєлюб», Спілка самаритян України, торгівельні мережі «Новус» та «АТБ», компанії: «Розетка», «BILLA».

Логістику забезпечують компанії «Уклон», «Нова пошта», «Raketa» та волонтери.

Якщо, ви потребуєте допомоги, звертайтесь на «гарячу лінію» та залишайте інформацію про потребу в продуктах харчування, засобах особистої гігієни, побутової хімії, транспортних послугах для доставки цих товарів, за телефоном: (044) 362 50 23.

Або пишіть на електронну адресу: [email protected].

Висловлюємо подяку та вдячність інститутам громадянського суспільства та представникам бізнесу, які долучилися до організації, надання, формування та розповсюдження продуктових наборів Печерянам.

Це передусім громадські організації, приватні компанії, підприємці, підприємства, й окремі фізичні особи (активісти, волонтери, небайдужі мешканці).

Перейти до спискуВерсiя для друку