Головна  →  Новини  →  27 травня 2020

«Прогулянки Києвом» та «Пробіг під каштанами» онлайн: 1538-ий День Народження Києва відзначатимуть у новому форматі


У  зв’язку з пандемією коронавірусу COVID-19, в Україні введені карантинні обмежувальні заходи для уникнення розповсюдження вірусу та масового зараження населення.

Попри введений другий етап послаблення карантину продовжує діяти заборона на масові заходи, тому цьогоріч День Києва, 31 травня, відзначатимуть по-новому.

Зазвичай, традиційними святкуваннями до Дня міста є Пробіг під каштанами, урочисті концерти, велопробіг, фестиваль повітряних зміїв, виставки квітів та розважальні заходи.

Проте, відповідно до обставин, свій 1538-ий День Народження Київ відзначатиме у новому  теле- та онлайн форматі.

Зокрема, кияни побачать привітання, серії тематичних сюжетів, онлайн трансляцію «Пробігу під каштанами», святкову телевікторину, а також радіоконцерти популярних гуртів, гала-концерти «Світові шедеври», за участю артистів та оркестру Київського національного академічного театру оперети й лауреатів і учасників Всеукраїнського фестивалю хорового мистецтва «Пісня над Дніпром-2020» імені Анатолія Авдієвського.

Крім цього, як зазначається на сайті КМДА, ще розробляються кілька святкових сюрпризів, з флешмобами, конкурсами та вікторинами, за участю зірок і жителів міста.

Так, в ефірі телеканалу «Київ» зранку триватиме святкова програма. Для користувачів соціальних мереж святкові ролики та відеопривітання розповсюдять у соцмережах, на Youtube-каналах.

З детальною інформацією щодо святкування Дня Києва можна ознайомитись за посиланням: https://kyivcity.gov.ua/news/viktorina_radiokontserti_ta_probig_pid_kashtanami_onlayn_den_kiyeva_31_travnya_vidznachatimut_u_teleformati/

Перейти до спискуВерсiя для друку