Головна  →  Новини  →  22 травня 2020

Віталій Кличко показав, як виглядає київський зоопарк після реконструкції першої черги, та анонсував його відкриття

Із 23 травня в столиці планують відкрити зоопарк, де завершили першу чергу реконструкції. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції і показав відео, як тепер виглядає київський зоопарк.

«Від завтра, з 23 травня, готовий буде зустріти гостей і київський зоопарк. У ньому завершили першу чергу реконструкції. І тепер чимала частина території зоопарку виглядає зовсім по-іншому. Нова вхідна група із гарною площею і новими приміщеннями. Громадські вбиральні, медпункт. Облаштували сучасний універсальний вольєр для тварин і птахів», – повідомив Віталій Кличко.

Також, за словами мера, сьогодні в зоопарку триває будівництво нового приматника. А за кошти інвесторів, у новому приміщенні біля входу, облаштують океанаріум та фудкорти. Роботи там тривають. Триває і будівництво великого паркінгу для відвідувачів – на 500 авто. Його планують відкрити в липні.

«Підкреслю: працюватиме зоопарк із дотриманням санітарних норм і заходів безпеки. В режимі міського парку. Без маски вхід на територію заборонений. На вході відвідувачам вимірюватимуть температуру. Встановили дезінфектори для рук. А також обмеженою буде кількість людей, які одночасно перебуватимуть на території зоопарку. І я закликаю киян дотримуватися правил безпеки. Всіма цими заходами ми намагаємося зберегти ваше здоров’я та здоров’я ваших дітей!» – наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що столиця має амбітні плани: зробити київський зоопарк одним із найкращих у Європі.

«І ми це зробимо!» – підкреслив Віталій Кличко.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку