КМДА Київська міська державна адміністрація


26 березня 2020

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла Бабія з Днем Національної Гвардії України!

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла Бабія з Днем Національної Гвардії України!

Шановні військовослужбовці Національної Гвардії України!

Щорічно, 26 березня, країна відзначає День Національної Гвардії України, військового формування, яке призначено для захисту територіальної цілісності України та забезпечення мирного життя громадян.

У лавах Національної Гвардії України справжні патріоти, які взяли на себе надзвичайно велику відповідальність – мужньо бoрoнити рідну землю, її суверенітет та незалежність.

Зробивши свій патріотичний вибір 6 років тому, ви – воїни-гвардійці стали учасниками доленосних для країни подій, гідно витримуючи усі випробування здобули довіру і повагу всього українського народу та визнання світу

Саме на вас, держава покладає широке коло відповідальних завдань, адже у нелегкий для країни час, ви зберігаєте вірність військовому обов'язку та вносите неоціненний вклад у зміцнення національної безпеки України, захист та охорону життя, прав, свобод і законних інтересів громадян.

І сьогодні, у день професійного свята, від щирого серця висловлюю вам вдячність за самовіддану працю, мужність, стійкість та відданість державі.

Бажаю міцного здоров’я вам та вашим родинам, витримки, добробуту і мирного неба над головою!

Вірю, що військовослужбовці Національної Гвардії України і надалі з честю виконуватимуть свій обов’язок перед Батьківщиною, завжди стоятимуть на захисті щасливого майбутнього України.

Слава Україні!

 

З повагою

Виконувач обов’язків голови

Печерської районної в місті Києві  

державної адміністрації Павло БАБІЙ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.