КМДА Київська міська державна адміністрація


25 березня 2020

Карантин до 24 квітня: обмежений доступ до Печерської райдержадміністрації продовжено на 21 день

 Сьогодні, 25 березня, на засіданні Кабінету Міністрів України було прийнято рішення запровадити режим надзвичайної ситуації на всій території Украіни на 30 днів та продовження карантину до 24 квітня 2020 року включно.

 З метою недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території міста Києва встановлено обмежений доступ до будівлі Печерської райдержадміністрації. 

 Дані заходи запроваджено відповідно до розпорядження КМДА від 16 березня 2020 року №444 «Про деякі заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території міста Києва».

 Так, нагадуємо вам про способи отримання консультацій та подачі звернень до Печерської райдержадміністрації, її окремих підрозділів і ЦНАПу району на період запровадженого карантину. 

Подавати ваші звернення можна в електронному вигляді на офіційну електронну адресу райдержадміністрації: [email protected], запити на інформацію: [email protected].

 Якщо вам необхідна консультація адміністратора центру надання адміністративних послуг Печерської райдержадміністрації скористайтеся підтримкою call-центру, за телефоном: (044) 280 41 97. Також для зручності громадян можна скористатися додатковими каналами зв’язку – менсенджерами:

- WhatsUP: https://wa.me/380635371173;

- Telegram: https://t.me/CNAPPechersk ;

- Viber: +38 (063) 537-11-73;

 Щодо питань про призначення державних допомог, субсидії, пільг на житлово-комунальні послуги тощо, звертайтесь з листом до Управління праці та соціального захисту населення на офіційну електронну адресу: [email protected],та за тел.: (044) 280 00 29, (044) 254 20 99.

 Для отримання консультації Служби у справах дітей та сім’ї надсилайте листи на електронну адресу: [email protected]та телефонуйте: (044) 280 24 44.

 Також рекомендуємо користуватися он-лайн сервісами для отримання адміністративних послуг, за допомогою електронних підписів. Перелік послуг Міністерства юстиції України, за посиланням https://kap.minjust.gov.ua/, електронні послуги Держгеокадастру: https://e.land.gov.ua/services.

 Зберігайте спокій, дотримуйтесь правил особистої гігієни та за можливості залишайтесь вдома.

 Довідково:

 Дізнавайтесь інформацію про поширення коронавірусної інфекції лише з офіційних джерел, таких як:

 Офіційний сайт ВООЗ: https://www.who.int/;

Міністерство охорони здоров'я України: https://moz.gov.ua/;

Єдиний Telegram-канал про коронавірус в Україні, верифікований МОЗ України: t.me/COVID19_Ukraine.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.