КМДА Київська міська державна адміністрація


25 березня 2020

Віталій Кличко: «На базі Асоціації міст України ми створюємо платформу для оперативної співпраці мерів міст у боротьбі із розповсюдження коронавірусу»

На базі Асоціації міст України створюють платформу для оперативної співпраці українських міст і містечок у боротьбі з коронавірусом. Про це мер Києва, голова АМУ Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Хочу зазначити, що на базі Асоціації міст України ми створюємо платформу для оперативного обміну досвідом і кращими практиками, що відпрацьовують сьогодні міста в ситуації пандемії. Бо сьогодні основне навантаження в боротьбі з розповсюдженням вірусу – саме на лідерах громад – на мерах українських міст міст і містечок. Ми всі спілкуємося, допомагаємо один одному. Асоціація міст готує рекомендаційні матеріали і оперативно надасть їх усім мерам. Як діяти в окремих ситуаціях, які обмежувальні заходи ефективно запроваджувати, як комунікувати з громадою для подолання пандемії», – повідомив Віталій Кличко.

Також він зазначив, що АМУ готує свої зауваження і пропозиції до проектів законів та підзаконних актів, що ухвалює в цій ситуації центральна влада.

 
 Джерело: КМДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.