Головна  →  Новини  →  28 лютого 2020

«Кошти від малої приватизації буде направлено на розбудову важливих інфраструктурних проектів Києва» – Володимир Слончак

Київрада підтримала проект рішення «Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації, що перебувають у комунальній власності територіальної громади міста Києва та підлягають приватизації». Такі процеси є органічними в майновому управлінні і сприятимуть появі надважливих для містян нових об’єктів. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Володимир Слончак.

«Визначений перелік об’єктів для подальшої приватизації – це результат довгої роботи міських і районних установ. Балансоутримувачі, комунальні  підприємства, районні держадміністрації і самі депутати Київради запропонували ті об’єкти, які не використовуються за профільним призначенням, чи є складними за станом та в утриманні. Понад місяць перелік ретельно було вивчено і погоджено комісією з питань власності, а також внесено низку правок під час засідання Київської міської ради депутатами», – повідомив заступник голови КМДА.

Володимир Слончак закликав усіх зацікавлених взяти участь у відкритих торгах, які відбудуться на платформі ProZorro.Продажі.

За словами директора Департаменту комунальної власності Андрія Гудзя, наразі Департамент працює над приведенням балансової вартості приміщень до справедливої задля збільшення стартової ціни цих об’єктів, що мінімізує прояви недобросовісної поведінки окремих учасників аукціонів.   

Зазначимо, що відредагований перелік із внесеними правками депутатів буде опубліковано у визначений законом термін на сайті Київської міської ради та газеті «Хрещатик».

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку