Головна  →  Новини  →  24 лютого 2020

Катерина Печерська провела нараду щодо опрацювання звернень, що надходять до КБУ «Контактний центр міста Києва 15-51»


Сьогодні, 24 лютого, заступник керівника апарату Печерської райдержадміністрації Катерина Печерська провела нараду з відповідальними особами за опрацювання звернень, що надходять до КБУ «Контактний центр міста Києва 15-51» та включені до рейтингових показників діяльності.

На початку засідання Катерина Печерська акцентувала увагу на посилені роботи у напрямку покращення рейтингових показників:

«Печерський район завжди був взірцевим і ми повинні не лише тримати ці показники, а й наполегливо працювати у напрямку досягнення ще кращих рейтингових оцінок. Лише організувавшись заради спільної мети ми продовжимо займати лідируючі позиції».

Крім цього, під час розгляду проблемних питань, що виникають при опрацюванні звернень громадян, Катерина Печерська наголосила на зворотному зв’язку з мешканцями, які звернулись до контактного центру та на необхідності проводити аналіз показників власної діяльності і працювати в напрямку їх покращення, а також підкреслила, що всі питання взяла під особистий контроль.

Перейти до спискуВерсiя для друку