Головна  →  Новини  →  21 лютого 2020

У Печерській РДА розповіли про особливості дотримання вимог законодавства у сфері захисту прав споживачів та безпечності харчових продуктів

 

Сьогодні, 21 лютого, у Печерській райдержадміністрації відбувся семінар, на тему: «Дотримання вимог законодавства у сфері захисту прав споживачів, безпечності харчових продуктів, санітарного законодавства, державного ринкового нагляду при проведенні заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».

У заході взяли участь: заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Невмержицький, т.в.о. заступника начальника Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві Віталій Караулов, заступник начальника Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини начальник відділу державного контролю Юрій Миркєєв, начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Дмитро Байраченко, начальник відділу контролю у сфері торгівлі Управління захисту споживачів Ірина Мазепа, представники Печерської райдержадміністрації, підприємств установ і організацій.

Під час семінару обговорено питання дотримання вимог законодавства при проведенні планових та позапланових заходів нагляду, права споживачів у разі придбання товарів належної та неналежної якості, основні вимоги до суб’єктів господарювання при реалізації тих чи інших груп товарів та, які мають бути документи підтверджуючи якість товарів, інше.

Наприкінці заходу, Анатолій Невмержицький вручив лекторам Подяки виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла Бабія, за участь у семінарі.

Також присутні мали змогу задати фахівцям питання, що стосуються дотримання законодавства у сфері захисту прав споживачів та отримали на них відповіді.

Довідково:

Захід проведено у рамках співпраці між Печерською райдержадміністрацією та Головним управлінням Держпродспоживслужби в місті Києві, з метою попередження виникнення порушень чинного законодавства під час провадження господарської діяльності суб’єктами господарювання.

Детальніше ознайомитись з інформацією про захист прав споживачів можна, за посиланням: https://bit.ly/2v3IaWr

Перейти до спискуВерсiя для друку