КМДА Київська міська державна адміністрація


13 лютого 2020

У Печерській РДА обговорили питання поводження з побутовими відходами на території приватної забудови в Печерському районі

 

Сьогодні, 13 лютого, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Печерської райдержадміністрації Олена Григор’єва провела робочу нараду щодо поводження з побутовими відходами на території приватної забудови у Печерському районі міста Києва.

Також у нараді взяли участь представники: КП «Київкомунсервіс», відділу контролю за благоустроєм та КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва».

Так, під час наради обговорювались питання про заходи щодо організації повного циклу санітарного очищення приватного сектору, а саме: проведення інформаційної компанії для підписання індивідуальних договорів, забезпечення домоволодінь контейнерами та збір і вивезення побутового сміття.

Наприкінці наради надано доручення КП «Київкомунсервіс» розробити дорожню карту організації повного циклу санітарного очищення приватного сектору та надати пропозиції до Печерської райдержадміністрації.

Також надано доручення відділу контролю за благоустроєм райдержадміністрації, КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» розповсюдити інформаційні матеріали надані КП «Київкомунсервіс» серед власників приватних домоволодінь та постійно проводити роз’яснювальну роботу з мешканцями приватних секторів.

Довідково:

З метою забезпечення вивозу побутового сміття з приватної забудови Печерського району КП «Київкомунсервіс» вже закупило 1000 контейнерів ємністю 120 та 240 літрів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.