Головна  →  Новини  →  13 лютого 2020

Павло Бабій розглянув епідеміологічну ситуацію в районі та інші питання життєдіяльності Печерська на Колегії

Павло Бабій розглянув епідеміологічну ситуацію в районі та інші питання життєдіяльності Печерська на Колегії

 13 лютого 2020 року виконувач обов’язків голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Павло Бабій провів засідання Колегії.

 Засідання Колегії відбулось за участю керівництва Печерської райдержадміністрації, представника відділу з питань взаємодії з районними в місті Києві державними адміністраціями та структурними підрозділами виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), начальників відповідних структурних підрозділів, які входять до посадового складу Колегії та доповідачів. Фотозвіт>>>

 Під час засідання присутніми опрацьовані питання порядку денного, а саме:

 - пріоритетні напрямки діяльності Служби у справах дітей та сім’ї щодо забезпечення соціально-правового захисту дітей та сімей у 2019 році, доповіла – начальник Служби у справах дітей та сім’ї Печерської райдержадміністрації Оксана Кравчук;

 - звіт про роботу відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини за 2019 рік, доповіла – начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Печерської райдержадміністрації Світлана Колєснікова.

 Крім цього, начальник відділу охорони здоров’я Печерської райдержадміністрації Ольга Гаркуша доповіла присутнім про епідеміологічну ситуацію щодо грипу та інших гострих респіраторних вірусних захворювань у Печерському районі міста Києва.

 Після розгляду кожного питання порядку денного, членами Колегії обговорено проблемні питання та розглянуто пропозиції щодо їх вирішення.

 За результатами проведення голосування прийнятті відповідні рішення та надано доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку