КМДА Київська міська державна адміністрація


31 січня 2020

3 лютого презентують роботу системи електронного обліку деревини

3 лютого о 12:00 відбудеться презентація роботи системи електронного обліку деревини. Про це повідомили в управлінні екології та природних ресурсів КМДА.

Так, начальник управління екології та природних ресурсів КМДА Андрій Мальований роз’яснить, що таке система електронного обліку деревини, з якою метою вводиться та які питання має вирішити.

Виконувач обов’язків генерального директора КО «Київзеленбуд» Олексій Король розповість про підготовку київських лісопаркових господарств до запровадження електронного обліку деревини.

Також буде продемонстровано устаткування та безпосередньо процес маркування деревини.

Збір журналістів – об 11:50.

Місце проведення заходу: КП «Святошинське ЛПГ», Київське лісництво, квартал 86, виділ 5.

Точка геолокації: https://bit.ly/2uO8bbW.

Акредитація ЗМІ обов’язкова за телефоном: 097-827-55-50, Тетяна Фальчук, прес-секретар КО «Київзеленбуд»

Довідково.

Відповідно до Указу Президента України від 09.07.2019 № 511/2019 «Про деякі заходи щодо збереження лісів та раціонального використання лісових ресурсів», Кабінету Міністрів України було надано доручення підготувати та внести на розгляд Верховної Ради України законопроєкт, в якому передбачити запровадження порядку реалізації деревини на конкурсних засадах; створення системи контролю та відстеження обігу деревини на ринку з моменту її заготівлі до реалізації шляхом функціонування загальнообов’язкової для всіх постійних лісокористувачів єдиної державної системи електронного обліку деревини.

Електронний облік деревини – це система фіксації та оформлення руху деревних ресурсів із застосуванням засобів автоматизації на всіх етапах лісозаготівельних робіт з занесенням та передачею інформації поколодного (штабельного) обліку за допомогою сучасних інформаційних технологій для подальшого використання в бухгалтерському та управлінському обліку.

Джерело: КМДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.