КМДА Київська міська державна адміністрація


8 січня 2020

14 січня у КМДА відбудеться прес-конференція «Новий етап розвитку в’їзного медичного туризму в Україну»

14 січня о 10:00 у Київській міській державній адміністрації відбудеться прес-конференція «Новий етап розвитку в’їзного медичного туризму в Україну».

Захід організовано Управлінням туризму та промоцій КМДА та Українською Асоціацією Медичного Туризму. Прес-конференція присвячена майбутньому всесвітньому форуму медичного туризму Global Healthcare Travel Forum 2020, який пройде у Києві, Львові та Трускавці 22-25 квітня.

Спікери прес-конференції:

  • Марина Радова – начальниця Управління туризму та промоцій КМДА;
  • Віолетта Янишевська – президентка Global Healthcare Travel Council, президентка Української Асоціації Медичного Туризму;
  • Ігор Торський – віце-президент Української Асоціації Медичного Туризму, генеральний секретар Global Healthcare Travel Council;
  • Emin Çakmak – засновник та почесний президент Global Healthcare Travel Council, президент Turkish Healthcare Travel Council.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, 4-й поверх, прес-хол сесійної зали Київради.

Акредитація представників ЗМІ за телефоном: 050-330-10-08 або електронною адресою: [email protected], а також за посиланням: https://uamt.com.ua/UA/kontakti.html.

Увага! При собі потрібно мати документи, які посвідчують особу.

Довідково.

Global Healthcare Travel Forum – це конгрес світового масштабу, який збере провідних провайдерів медичного туризму та представників профільних асоціацій із більш ніж 40 країн світу.

Проведення міжнародного форуму такого рівня є надзвичайно важливим для розвитку туристичної галузі, зокрема, задля підвищення інтересу до Києва з боку іноземців та розвитку медичного та оздоровчого туризму!

Джерело: КМДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.