КМДА Київська міська державна адміністрація


11 грудня 2019

Новорічний калейдоскоп: у День Святого Миколая на Печерську засвітять головну новорічну ялинку центрального району столиці

Новорічний калейдоскоп: у День Святого Миколая на Печерську засвітять головну новорічну ялинку центрального району столиці

19 грудня 2019 року о 17:00 біля арки «Дружби народів» відбудеться урочисте засвічення головної новорічної ялинки Печерського району зі спецефектами та культурно-мистецькою програмою «Новорічний калейдоскоп».

Святковий захід відбудеться в рамках святкового мультимедійного майданчика «Різдвяна арка» біля арки «Дружби народів» у Центральному парку культури та відпочинку м. Києва, де кожен відвідувач зможе знайти розвагу на свій смак: різноманітну смачну їжу, напої, атракціони, фотозони, музику та теплі геосфери.

Цьогорічною концепцією новорічного заходу у центральному районі столиці є казки народів світу.

Казки є частиною творчості людей відколи існує мова. У казках захована мудрість, яку накопичило людство і кожна нація має свої власні казки, сюжети яких дуже часто перегукуються, відрізняючись тільки в тих деталях, які притаманні тому чи іншому народу.

Саме тут у кожного відвідувача буде можливість стати головним героєм новорічної казки та отримати приємні подарунки.

Проте, окрім засвічення головного дерева новорічних та різдвяних свят, на гостей заходу чекає культурно-мистецьке дійство з різноманітними конкурсами та концертною програмою, за участю талановитих українських виконавців.

А для найменших гостей свята підготували цікаві розваги з іграми, аніматорами та для дітей пільгових категорій можливість безкоштовно покататися на сніговій гірці та багато іншого.

Не пропустіть нагоду побачити справжні новорічні дива та стати частиною фантастичної зимової містерії!

Святкова локація працюватиме з 19 грудня 2019 року до 19 січня 2020 року у рамках мультимедійного майданчика «Різдвяна арка».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.