КМДА Київська міська державна адміністрація


6 грудня 2019

Павло Бабій особисто привітав військовослужбовців Збройних Сил України з професійним святом


06 грудня 2019 року, до Дня Збройних Сил України, виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій привітав військовослужбовців із професійним святом.

Захід відбувся за участю військового комісара Печерського районного у місті Києві військового комісаріату, майора – Євгена Кузнєцова, начальника Печерського управління ДСНС України в м. Києві Петра Дривинського, командира військової частини 3066 НГУ – Олексія Турина, військовослужбовців та учасників АТО/ООС.

На початку урочистого заходу Павло Бабій звернувся до військовослужбовців з вітальним словом:

«Сьогодні свято захисників рідної землі, всіх тих, хто незламним духом боронить територію нашої країни від ворогів та піклується про її безпеку. Переконаний, що присягу в лавах Збройних Сил України прийняли тільки віддані патріоти, сильні духом та щирі серцем люди, для яких честь, свобода і воля не просто слова, а сенс життя. Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов'ю та підтримкою близьких».

Після слів привітань, Павло Бабій вручив Подяки військовослужбовцям за зразкове виконання службових обов’язків, взірцеву службову дисципліну, високу професійну майстерність, патріотизм та сумлінне служіння українському народу.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.