КМДА Київська міська державна адміністрація


22 листопада 2019

Павло Бабій провів засідання районного штабу з організації роботи господарства в осінньо-зимовий період

Павло Бабій провів засідання районного штабу з організації роботи господарства в осінньо-зимовий період

 Сьогодні, 22 листопада, виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій провів засідання районного оперативного штабу з підготовки господарства Печерського району до роботи в осінньо-зимовий період 2019 – 2020 років. Фотозвіт.

Під час засідання Павло Бабій заслухав керівників структурних підрозділів та служб району щодо роботи в осінньо-зимовий період 2019 – 2020 років, а саме: підключення будинків всіх форм власності до опалювального періоду та готовності служб у разі погіршення погодних умов – снігу.

Так, за інформацією КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва», КП «ШЕУ» та КП «УЗН» до зимового періоду у разі потреби буде задіяно понад 60 одиниць снігоприбиральної техніки, а також в наявності є понад 4,8 тисяч тон посипкових матеріалів та інвентар.

Крім того, підіймалось питання своєчасного та оперативного виконання відповідальними особами звернень, що надійшли до комунальної бюджетної установи «Контактний центр міста Києва 15-51», а також  проводити аналіз показників власної діяльності та працювати в напрямку їх покращення.

Також на штабі розглянуто питання рейтингової оцінки діяльності райдержадміністрації. Так, у жовтні 2019 року Печерський район посів 2 місце та з метою покращення рейтингів Павло Бабій наголосив керівникам структурних підрозділів та службам району щодо посилення відповідальності за рейтингові показники та тримати на особистому контролі їх виконання.  

Наприкінці наради, Павло Бабій надав відповідні доручення структурним підрозділам та комунальним підприємствам району забезпечити, в першу чергу, своєчасну підготовку техніки до можливого погіршення погодних умов й контролювати санітарно-технічний стан благоустрою на території центральної частини міста Києва.

Довідково:

Відсьогодні на території Печерського району у зв’язку зі зниженням температури розпочали свою роботу 4 пункти обігріву, а саме:

-    вул. Басейна, 5-А (ЖЕД «Хрещатик»), тел.: 253-56-05;

-   бульв. Дружби народів, 30/1 (ЖЕД «Печерськжитло»), тел.: 285-22-30 – у цілодобовому режимі;

- бульв. Марії Приймаченко, 3 (ЖЕД «Печерська брама»), тел.: 286-26-91;

- пров. Микільський, 9 (ЖЕД «Липкижитлосервіс»), тел.: 288-50-25.

 До Пункту обігріву зможе звернутися кожен, хто потребуватиме допомоги. Відвідувачі можуть зігрітися гарячим чаєм з печивом.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.