КМДА Київська міська державна адміністрація


15 листопада 2019

Привітання до Міжнародного дня студента від виконувача обов’язків голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Павла Бабія

Привітання до Міжнародного дня студента від виконувача обов’язків голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Павла Бабія

Шановні студенти!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня студента.

Студенти завжди займали одне із найвідповідальніших місць у процесі творення і розбудови власної держави.

 Активна життєва позиція, новизна, неформальність, незаангажованість думки та готовність розпочинати будь-які зміни в суспільстві неодмінно веде сучасне молоде покоління до поступу. Адже саме молодь завжди була рушійною силою перетворень.

 Ви – світла надія розвитку і духовного збагачення суспільства. Від вашої небайдужої життєвої позиції та професійного становлення великою мірою залежить майбутнє України.

 Переконаний, що всі ви – висококваліфіковані спеціалісти у майбутньому, палкі патріоти своєї країни продовжите прославляти Україну на світовій арені, використовуючи творчий потенціал і професіоналізм.

 Від щирого серця зичу вам примножувати свою життєву енергію, успіхів у навчанні, наполегливості та здійснення життєвих планів!

 Зі святом!

 

Зповагою

 

Виконувач обов’язків голови

Печерської районної в місті Києві 

державної адміністрації                                                                 Павло БАБІЙ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.