Головна  →  Анонси  →  28 жовтня 2019

29 жовтня заступниця Марина Хонда відвідає перший в Україні приватний заклад соціального захисту

29 жовтня о 10:00 заступниця голови Київської міської державної адміністрації Марина Хонда відвідає перший в Україні приватний заклад соціального захисту «Малий груповий будинок «Хеппі хоум». Засновником закладу є Міжнародний благодійний фонд «У колі друзів» у співпраці зі Службою у справах дітей та сім’ї міста Києва.

Заклад призначений для тривалого (стаціонарного) проживання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, у тому числі дітей з інвалідністю та осіб з їх числа шляхом їх догляду та виховання в умовах, максимально наближених до сімейних.

Метою діяльності закладу є проживання, виховання, догляд та соціальна адаптація дітей в умовах, наближених до сімейних, з метою реінтеграції дитини в сімейне середовище, її підготовки до самостійного життя та соціалізації в громаді, а також сприяння поверненню дитини в біологічну сім’ю або влаштування до сімейних форм виховання.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 202-74-61, 202-74-26.

Заявки на акредитацію також можна надіслати на електронну адресу: [email protected] У листі необхідно зазначити назву ЗМІ, П.І.Б. журналістів та їхні контактні дані (електронна адреса та номер телефону).

Місце проведення: Київська область, Києво-Святошинський район, с. Петропавлівська Борщагівка, б-р Дружби, 2

Для представників ЗМІ буде забезпечено трансфер. Виїзд о 09:00 з внутрішнього двору КМДА (вул. Хрещатик, 36).

Координація на місці: 063-358-53-54 – Павличук Олександр.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку