КМДА Київська міська державна адміністрація


22 жовтня 2019

Павло Бабій провів апаратну нараду щодо вирішення проблемних питань благоустрою району

Павло Бабій провів апаратну нараду щодо вирішення проблемних питань благоустрою району

Сьогодні, 22 жовтня, виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів адміністрації. Фотозвіт

На початку засідання Павло Бабій привітав іменинників, які святкували свій день народження у жовтні 2019 року.

Під час наради особливу увагу Павло Бабій приділив благоустрою центрального району столиці, наявних проблем та шляхів їх вирішення.

Зокрема, розглядались проблемні питання щодо будівництв на березі озера Глинка та виявлення незаконних надбудов (прибудов) в житлових будинках та інших споруд на території Печерського району.

Так, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва – Олена Григор’єва доповіла про стан вивчення порушених питань та внесла пропозиції щодо вирішення наявних проблем.

«Ми маємо всебічно дослідити питання будівництва на березі озера Глинка і за результатами прийняти правильні рішення, які не тільки не нашкодять благоустрою району, а й сприятимуть його розвитку у центральному районі столиці», - зазначив Павло Бабій.

Крім того, на апаратній нараді розглядалось питання організації та графіку проведення осінніх толок у Печерському районі міста Києва.

Наприкінці наради, виконувач обов’язків голови Павло Бабій дав доручення комунальним підприємствам району та відділу контролю за благоустроєм вжити заходів щодо інвентаризації прибудов (надбудов) на території Печерського району, з метою перевірки дозвільної документації на їх розміщення.                    



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.