КМДА Київська міська державна адміністрація


17 жовтня 2019

У Печерській РДА призначили соціальну допомогу трьом малозабезпеченим сім’ям


17 жовтня 2019 року, у Печерській райдержадміністрації відбулось засідання комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, як виняток, під час якого розглянули 3 заяви.

За рішенням комісії,  управлінню праці та соціального захисту населення надано доручення  призначити допомогу у повному розмірі  двом заявникам та одному заявнику відмовити.

Станом на 01 жовтня 2019, в управлінні праці та соціального захисту населення Печерської райдержадміністрації на обліку перебуває 59 сімей, які отримують допомогу малозабезпеченим сім’ям.

Довідково:

Відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», малозабезпеченою сім’єю вважається сім’я, яка з поважних або незалежних від неї причин має середньомісячний сукупний дохід нижчий від прожиткового мінімуму для сім’ї.

Розмір  допомоги визначається як різниця між прожитковим мінімумом для сім’ї та її середньомісячним сукупним доходом, але цей розмір не може бути більшим ніж 75 відсотків прожиткового мінімуму для сім’ї.

За детальною інформацією можна звернутись до управління праці та соціального захисту населення Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, за тел.: (044) 254 20 99, (044) 280 00 29.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.