КМДА Київська міська державна адміністрація


16 жовтня 2019

Павло Бабій: Ми маємо докласти максимум зусиль, аби Печерський район займав лідируючі позиції

Павло Бабій: Ми маємо докласти максимум зусиль, аби Печерський район займав лідируючі позиції

Сьогодні, 16 жовтня, виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів. Фотозвіт

Основне питання, яке розглядалось присутніми стосувалось оцінки діяльності районних в місті Києві державних адміністрацій за січень – вересень 2019 року.

Щомісяця Київська міська державна адміністрація здійснює оцінку діяльності райдержадміністрації за 16-ма рейтинговими показниками, що охоплюють основні напрями роботи.

Зокрема, у ході засідання обговорювали питання покращення рейтингових показників Печерського району.

«Протягом 2018, початку 2019 років Печерський район займає лідируючі позиції. Вважаю, що ми маємо докласти максимум зусиль, аби у подальшому ми досягали ще кращих результатів» - відзначив виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій.

Під час проведення наради відмітили, що завдяки інформуванню мешканців Печерського району про перспективи та переваги створення ОСББ та їх оформлення, у центральному районі столиці покращилися рейтингові показники з цього напряму.

Також на апаратній нараді підіймались питання своєчасного та якісного прибирання опалого листя, благоустрою територій Печерського району та завершення робіт з підготовки до опалювального сезону 2019-2020 років.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.