КМДА Київська міська державна адміністрація


14 жовтня 2019

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Павла Бабія з нагоди Дня захисника України

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Павла Бабія з нагоди Дня захисника України

Шановні співвітчизники!

 Сьогодні, 14 жовтня,  відповідно до Указу Президента України, відзначається День захисника України.

 Це свято нескорених, мужніх оборонців нашої країни, для яких поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова.

 Символічно, що свято припадає на одне з великих християнських свят – Покрови Пресвятої Богородиці й Дня Українського козацтва. Адже Свята Покрова здавна була заступницею і покровителькою Українського козацтва та війська.

 Відзначення Дня Захисника України є нагодою ще раз зазирнути до сторінок історії та згадати про звитягу предків, які своїми звершеннями здобували й відстоювали українську свободу і незалежність.

 І нині, на Сході України, наші воїни стоять на сторожі захисту територіальної цілісності і суверенітету держави, зміцнюють віру українського народу у розвиток країни, надихають на плідну працю і сповнюють серця почуттям гордості.

 Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, ми продовжуємо відроджувати гідність і національну свідомість на справжніх патріотичних цінностях, заради мирного майбутнього.

 Від щирого серця висловлю повагу і слова вдячності українським воїнам, які вступили до лав  української армії і стали на захист єдності нашої держави, та бажаю міцного козацького здоров’я, злагоди, миру і спокою.

 Захищати інтереси власної Держави – це справа кожного із нас, і допоки ми єдині – ми непереможні!

 Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою

 

Виконувач обов’язків голови

Печерської районної в місті Києві 

державної адміністрації                                                                             Павло БАБІЙ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.